Over ons

Anneke Honderd, fysio-manueel therapeut/praktijkeigenaar.

Anneke is al ruim 30 jaar werkzaam als Fysiotherapeut op deze praktijk. Naast fysiotherapeut is zij ook Manueel Therapeut en gecertificeerd in Dry Needling. Ze heeft zich middels vele gerichte cursussen o.a. gespecialiseerd in nek- schouder- en armklachten. Daarom is zij lid van het Schoudernetwerk Nederland, wat de patiënt garandeert dat zij beschikt over de best mogelijke kennis en kunde betreffende schoudergordelklachten.

Daarnaast is zij als Manueel Therapeut ook aangesloten bij het Rugnetwerk Noord Holland, het Claudicationetwerk Nederland,voor looptraining bij mensen met “etalagebenen” en het Orthopedienetwerk voor revalidatie na nieuwe heup, nieuwe knie of voorste kruisband van de knie.

Kortom een Manueel Therapeut met veel ervaring, kennis en kunde.

 

Koen Beverdam, fysio-manueel therapeut/praktijkeigenaar.

Ik ben Koen Beverdam en ben geboren en getogen in Den Helder/Julianadorp. Ik heb mijn studie fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam en ben afgestudeerd in 2013. In Januari 2014 ben ik komen werken in deze praktijk ter vervanging van Andre Jansen en sinds Januari 2018 ook praktijkeigenaar. In 2019 ben ik afgestudeerd in de specialisatie manuele therapie. Deze studie is een verdieping op het gehele vak maar met name gericht op alle gewrichten en daarbij in het speciaal de wervelkolom.

Hiernaast ben ik 5 jaar werkzaam geweest als clubfysiotherapeut bij voetbalclub H.C.S.C. en heb daardoor veel affiniteit met sportblessures. De meest geziene klachten/blessures bij voetbal zijn natuurlijk heup, knie en enkel klachten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan gescheurde kruisbanden en gereconstrueerde kruisbanden, meniscusletsels, andere knieklachten zoals  de “Jumpers” knee en “Runners knee”, en spierscheuringen in bijvoorbeeld de hamstrings en kuiten.

Zelf hou ik ook erg van sporten en heb als hobby’s tennis en fitness. Door mijn affiniteit met fitness ken ik een breed scala aan oefentherapie die ik zowel bij laag belastbare als bij hoger belastbare mensen kan inzetten. Het oefenen/trainen met eigen lichaamsgewicht en zo functioneel mogelijk oefenen staat hoog in het vaandel.

Aangesloten bij rug, orthopedie en schoudernetwerk.