Koen Beverdam

Functie: Fysiotherapeut, Manueel therapeut

E-mailadres: info@fysiotherapiemarsdiepstraat.nl

Even voorstellen:

Ik ben Koen Beverdam en ben geboren en getogen in Den Helder/Julianadorp. Ik heb mijn studie fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam en ben afgestudeerd in 2013. In Januari 2014 ben ik komen werken in deze praktijk ter vervanging van Andre Jansen en sinds Januari 2018 ook praktijkeigenaar. In 2019 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut aan de SOMT te Amersfoort.

Hiernaast ben ik 5 jaar werkzaam geweest als clubfysiotherapeut bij voetbalclub H.C.S.C. en heb daardoor veel affiniteit met sportblessures. De meest geziene klachten/blessures bij voetbal zijn natuurlijk heup, knie en enkel klachten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan gescheurde kruisbanden en gereconstrueerde kruisbanden, meniscusletsels, andere knieklachten zoals  de “Jumpers” knee en “Runners knee”, en spierscheuringen in bijvoorbeeld de hamstrings en kuiten.

Zelf hou ik ook erg van sporten en heb als hobby’s tennis en fitness. Door mijn affiniteit met fitness ken ik een breed scala aan oefentherapie die ik zowel bij laag belastbare als bij hoger belastbare mensen kan inzetten. Het oefenen/trainen met eigen lichaamsgewicht en zo functioneel mogelijk oefenen staat hoog in het vaandel.

Verder heb ik mij gelijk na mijn basisopleiding gespecialiseerd in dry needling en medical taping. Ik ben aangesloten bij het rug-netwerk noord-holland, schouder-netwerk noord-holland noord en orthopedie netwerk.

Terug naar overzicht